Altijd al willen werken in een groene oase van ontspanning?

Ben jij horecaondernemer in hart en nieren en droom je van een eigen restaurant te midden van een prachtige bosrijke omgeving? Dan is dit jouw kans! Landgoed Bergvliet is op zoek naar een enthousiaste ondernemer, of ondernemersduo/-echtpaar, die graag zijn eigen stempel willen drukken op Groen Grilled&Roasted.  

Over Groen

Groen, gelegen in de Oosterhoutse bossen bij Teteringen, is een goedlopend restaurant en heeft vorig jaar een prachtige metamorfose ondergaan. Met een nieuwe uitstraling, een schitterend terras, hightech-apparatuur zoals een Josper-grill en volop parkeergelegenheid zijn alle ingrediënten aanwezig om dit restaurant verder uit te bouwen. Als ondernemer kom je in loondienst met een provisieregeling en een eigen budget voor reclame en promotie, maar heb je alle vrijheid om invulling te geven aan de eten-en-drinkenformule. Je inkomsten bepaal je dus zelf! Dit alles onder de hoed van moederbedrijf Landgoed Bergvliet die jou daarbij alle professionele ondersteuning geeft die je nodig hebt.

 

Ben jij een echte ondernemer, creatief en gedreven, heb je een aantal jaren horecaervaring en beschik je over de nodige papieren zoals een horecadiploma op mbo-niveau en diploma Sociale Hygiëne? Pak dan deze unieke kans en neem vandaag nog contact op

 

Contactgegevens

 

Paul Wesel, directeur Landgoed Bergvliet
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

076-57 95 666

 

Roy Molenschot, horecamanager Landgoed Bergvliet
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

076-57 95 666