Restaurant Terheijden

Restaurant Terheijden: Groen Eten en Drinken! U vindt ons op de weg van Terheijden naar Teteringen aan de Meerberg 41 (officieel Teteringen). Van oudsher was op deze locatie Café de Boskabouter gevestigd. Sinds een jaar of 5 heeft dit café plaatsgemaakt voor een bourgondisch eetcafé, waar u kunt genieten van gastvrijheid, warmte en natuurlijk gewoon lekker eten! U wil gezellig uit eten met uw gezin, familie of vrienden in Terheijden: Restaurant Groen is het gezellige en sfeervolle restaurant om te lunchen of dineren.

Het restaurant in het buitengebied van Terheijden

Slechts 5 minuten rijden vanaf het 'centrum' van Terheijden, zo dichtbij is Groen Eten en Drinken. De keukenbrigade van ons restaurant staat voor u klaar om u iedere keer weer te verwennen met de lekkerste gerechten. Bourgondisch genieten in Terheijden; bij Restaurant Groen moet u zijn! Een keuzemenu van drie gangen heeft u al voor maar €19,75!

Wisselend menu en speciale gerechten

Meerdere keren per jaar wisselen we onze menukaart. En daarnaast hebben we ook nog wekelijks wisselende gerechten, welke meestal gerelateerd zijn aan het seizoen of aan onze streek. Daarnaast kunt u natuurlijk ook komen genieten van onze maandspecial.

Reserveren?

Snel een tafeltje reserveren? Doe dat gemakkelijk online en kom langs bij het Restaurant in Terheijden; Groen Eten en Drinken