Restaurant Oosterhout

Restaurant Oosterhout, Groen Eten en Drinken vindt u aan de stadsgrens van de gemeente Oosterhout gelegen aan de Meerberg 41 in Teteringen. Vele decennia was Café de Boskabouter hier gevestigd, maar sinds enkele jaren heeft De Boskabouter plaatsgemaakt voor een sfeervol eetcafé. Tegenwoordig is het een sfeervol en warm ingericht restaurant. Wilt u uit eten met uw vrienden of familie in Oosterhout, dan is Restaurant Groen een ontspannen omgeving om te dineren.

Restaurant in het buitengebied van Oosterhout

Binnen 10 minuten rijden van het centrum van Oosterhout staan de chef koks van ons restaurant voor u klaar om de verschillende gerechten voor te schotelen. Bourgondisch genieten in Oosterhout? Dan moet u bij Restaurant Groen zijn! Voor slechts €19,75 heeft u dan ook al een uitgebreid en heerlijk 3-gangendiner!

De meest heerlijke gerechten van Oosterhout

Naast onze 'standaard' menukaart, die we verschillende keren per jaar veranderen, hebben we ook nog wekelijks wisselende gerechten, wat meestal passende seizoens- of streekgerechten zijn. Bovendien kunt u natuurlijk ook komen genieten van onze maandspecial.

Reserveren?

Wil je een tafeltje reserveren? Doe dat snel online en kom langs bij Restaurant Oosterhout; Groen Eten en Drinken