Restaurant Breda

Restaurant BredaRestaurant Breda, Groen Eten en Drinken is gelegen aan de Meerberg 41 in Breda (Teteringen). Decennia lang was in dit pand Café de Boskabouter gevestigd, maar sinds enkele jaren hebben we dit omgetoverd tot een gezellig eetcafé / restaurant. Ons sfeervol en warm ingerichte restaurant is dan tegenwoordig ook zeer geschikt om met vrienden of familie in een ontspannen omgeving te dineren. Restaurant Breda? Kom naar Groen

Restaurant Breda: u vindt ons in het buitengebied

Restaurant Breda: u vindt ons op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Breda. De keukenbrigade van ons restaurant staat klaar om u de meest uiteenlopende gerechten voor te schotelen. Bourgondisch genieten, dat is waar wij naar streven in dit eetcafé / restaurant. Vanaf €19,75 heeft u bijvoorbeeld al een uitgebreid 3-gangendiner!

De lekkerste gerechten van Restaurant Breda

Naast onze 'standaard' menukaart, welke verschillende keren per jaar wisselt, hebben we ook nog wekelijks wisselende gerechten. Over het algemeen zijn dit seizoensgebonden of streekgerechten. Je kunt natuurlijk ook komen genieten van onze maandspecial.

Reserveren bij Restaurant Breda?

Reserveer nu je tafeltje en schuif gezellig aan bij Restaurant Breda; Groen Eten en Drinken