Breda Restaurant

Breda RestaurantBreda Restaurant; Groen Eten en Drinken! U vindt ons aan de Meerberg 41 in Breda (Teteringen). Voorheen was op deze locatie Café de Boskabouter gevestigd, maar sinds enkele jaren vindt u hier ons gezellige restaurant. Het sfeervol en gastvrije restaurant is daarom erg geschikt om met familie, partner of vrienden in een ontspannen omgeving te dineren. Breda Restaurant, denk dan aan Groen!

Breda Restaurant: u vindt ons aan de rand van de polder

Breda Restaurant: in slechts 10 minuten vanuit Breda centrum bent u bij ons. Het betrokken personeel van ons gezellige restaurant staat dagelijks klaar om u de meest uiteenlopende gerechten voor te schotelen. Bourgondisch en sfeervol genieten, dat is waar wij voor staan in ons restaurant. Kom langs en vanaf €21,75 heeft u bijvoorbeeld al een uitgebreid 3-gangendiner!

3 gangen diner bij Breda Restaurant Groen

Natuurlijk hebben we onze 'standaard' menukaart, welke meerdere keren per jaar wisselt, maar daarnaast is er ook nog een wekelijks wisselende menukaart. Doorgaans zijn het seizoensgebonden of streekgerechten. Bovendien kunt u onze maandspecial proberen.

Reserveren bij Breda Restaurant?

Reserveer direct uw tafeltje en schuif gezellig aan bij Breda Restaurant; Groen Eten en Drinken